• home
 • video
 • pas verschenen

  Zinho Gano kiest niet voor Standard maar voor Racing Genk

  Zinho Gano

  Na een seizoen verlaat Gano KV Oostende.

  Zinho Gano verlaat KV Oostende en speelt de komende seizoenen bij Racing Genk. De spits werd de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan Standard, maar tekende een contract voor 4 jaar in de Luminus Arena. Morgen sluit hij aan bij de groep op stage.

  Zinho Gano werkte bij Waasland-Beveren al even samen met trainer Philippe Clement en bij Genk ziet hij de trainer nu terug. De 24-jarige aanvaller verlaat KV Oostende na een seizoen om aan een avontuur in de Luminus Arena te beginnen.

   

  Hij tekende meteen een contract voor 4 jaar. Hij legde vandaag zijn medische testen af en sluit morgen al aan bij de ploeg op stage in Horst. "Zinho is een echte targetspits", laat zijn nieuwe club weten in een persbericht. "Hij heeft al 121 wedstrijden op de teller waarin hij goed was voor 38 doelpunten en 9 assists."

   

  De overstap naar Racing Genk is enigszins verrassend te noemen. Dat Gano KV Oostende zou verlaten was geen geheim, maar de Belgische spits werd de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan Standard.