• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-wielrenner Voeckler op de motor voor Franse televisie tijdens Tour

  Voeckler zal na iedere etappe mee aan tafel gaan bij France 2 om de voorbije rit te bespreken.

  Thomas Voeckler, sinds dit jaar renner af, heeft een nieuwe roeping gevonden. De Fransman mag tijdens de komende Ronde van Frankrijk (7-29 juli) gekke bekken trekken op de motor van France 2.

  "Titi" Voeckler is en blijft een graag geziene gast bij het Franse wielervolk. Vorig jaar sloot hij bij Direct Energie zijn carrière als profrenner af, maar dankzij France 2 rijdt hij alsnog mee in de Tour van dit jaar.

  "Tijdens de etappes zal Voeckler te zien en te horen zijn op één van de motoren in de race", laat het Franse televisiestation weten. "Na de etappe schuift hij mee aan tafel om de voorbije rit te analyseren. Voeckler zal een absolute meerwaarde zijn, vermits hij veel renners in het peloton nog goed kent."