Ga naar de inhoud

meest recent

      Sterkhouder Nana Ampomah verlengt bij Waasland-Beveren

       ma 2 juli 2018 13:58
      Nana Ampomah
      Nana Ampomah

      Nana Opoku Ampomah heeft voor 3 jaar bijgetekend bij zijn huidige ploeg Waasland-Beveren. "We hebben een héél grote inspanning gedaan om hem hier te houden", zegt de club.

      De 22-jarige  Nana Opoku Ampomah heeft bijgetekend bij Waasland-Beveren.  De Ghanees blijft 3 jaar langer bij de club waarvoor hij al sinds 2016  speelt. Vorig seizoen was Nana Ampomah goed voor 9 goals en 3 assists in 38 wedstrijden.  

       

      Waasland-Beveren zegt op zijn website dat ze een "héél grote inspanning heeft gedaan" om Nana Ampomah te houden. "Nana ontpopte zich dit seizoen tot één van de revelaties van de Belgische competitie. Hij kan ook mooie statistieken voorleggen als flankaanvaller", zegt Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck.

       

      "Uiteraard zijn we als club héél gelukkig met zijn verlenging. Hij toonde zijn waarde al in heel wat verschillende wedstrijden, het is een opsteker dat hij langer op de Freethiel wil blijven."

      Bekijk hieronder de tweet van Waasland-Beveren over de verlenging van Nana Opoku Ampomah:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.