• home
 • video
 • pas verschenen

  Serena Williams (zonder Catwoman-outfit) naar volgende ronde op Wimbledon

  Serena Williams

  Williams kiest opnieuw voor een normale outfit.

  Serena Williams (WTA 181) heeft zich verzekerd van de volgende ronde op Wimbledon. Ze versloeg de Nederlandse Arantxa Rus (WTA 105) in 2 sets: 7-5 en 6-3. Opvallend: dat deed ze voor het eerst sinds Rolland Garros niet in haar gewaagde Catwoman-outfit, die is niet toegestaan op Wimbledon.

  Afgelopen Roland Garros liet Serena Williams zich opmerken met haar spannende Catwoman-outfit. In haar eerste wedstrijd op Wimbledon koos Williams opnieuw voor een normaal tenniskleedje, aangezien het zwart pakje niet toegestaan is op Wimbledon.

   

  De zevenvoudige Wimbledonkampioene, die het toernooi vorig jaar miste door zwangerschap, wordt ondanks haar lage ranking (WTA 181) gezien als een van de te kloppen vrouwen. Tegen de Nederlandse Rus haalde ze het al bij al makkelijk in 2 sets: 7-5 en 6-3, al had ze wel 6 matchballen nodig. 

   

  "Ze speelde ongelofelijk vandaag. Ik heb ze nog nooit zo zien spelen", vertelt Williams vol lof over haar tegenstander. "Ik speelde niet mijn beste match, maar ik kom er wel."

  Enkel wit op Wimbledon, dus geen Catwoman-outfit