• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Russisch volksfeest barst los: "Hebben Spanje verpletterd"

  Onder meer in Kaliningrad was er een vreugde-explosie.

  Niemand had gedacht dat Rusland de groepsfase zou overleven, maar nu hebben ze vriend en vijand verbaasd door Spanje uit het toernooi te kegelen. Onze man ter plaatse dook in het Russische feestgedruis.

  Vooraf: "80 procent kans dat we winnen"

  Een 1/8ste finale tegen Spanje, verder zou het wel niet gaan voor Rusland. Daar was iedereen wel van overtuigd, behalve de Russen. "We hopen dat we gaan winnen", klonk het vooraf. "We hebben 80 procent kans, want Spanje heeft nog nooit gewonnen van het gastland."

  Volksfeest barst los na laatste strafschop

  Euforie achteraf: "Rusland is ongelofelijk"

  De zege tegen Spanje heeft het vertrouwen van de Russische supporters nog wat meer gesterkt. "We wisten dat we zouden winnen vandaag", klonk het. "Rusland is ongelofelijk. We hebben Spanje verpletterd. Nu zijn we van niemand nog bang."

  Ook in andere Russische steden werd er stevig gevierd

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.