• home
 • video
 • pas verschenen

  Real Madrid ontkent bod op Neymar: "Die info is helemaal fout"

  Neymar bij PSG.

  Neymar blijft voorlopig gewoon in Parijs.

  De Spaanse openbare omroep pakte vandaag uit met het nieuws dat Real Madrid een monsterbod gedaan had op Neymar. Het zou zelfs gaan op een bedrag van 310 miljoen euro. In een officieel statement ontkent de Koninklijke die informatie. 

  Neymar moet zich vanaf nu focussen op zijn wedstrijd tegen de Rode Duivels, maar de geruchtenmolen rond een mogelijke zomertransfer van de Braziliaan draait op volle toeren. De Spaanse openbare omroep TVE berichtte zo dat Real Madrid een bod zou hebben gedaan.

   

  Bij Real Madrid waren ze niet echt blij met dat nieuws. "Het verbaast ons dat een openbare omroep zoiets zomaar kan uitzenden", klinkt het in een mededeling. "Niemand heeft ons of de andere betrokken partijen gecontacteerd."

   

  "Deze informatie is helemaal verkeerd. Real Madrid heeft geen bod gedaan, noch aan PSG, noch aan de spelers. We hadden dit dan ook makkelijk kunnen ontkennen als iemand ons iets gevraagd zou hebben."