• home
 • video
 • pas verschenen

  Toch net iets te veel theater bij Neymar: "Dit is beschamend voor deze sport"

  Neymar.

  De betere acteerprestatie van Neymar volgde na dit tikje.

  De enkels van Neymar worden op dit WK nog wat extra geviseerd. In de 1/8e finale Brazilië-Mexico raakte Layún de gevoelige rechterenkel van Neymar met een smerig trapje aan de zijlijn. Geen keurige geste, maar Neymar deed er met zijn gekronkel toch een schepje bovenop. Layún ontsnapte aan een kaart, Neymar huppelde niet veel later weer over het veld.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Mexicaanse bondscoach: "Dit is een sport voor mannen"

  "Dit is beschamend voor deze sport", vertelde een ontgoochelde Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio over het gedrag van Neymar. "We hebben veel tijd verloren door de acties van één speler en door de scheidsrechter, die het spel te vaak onnodig heeft stilgelegd."

   

  "Op een gegeven moment lag het spel 4 minuten stil. Dat is een slecht voorbeeld voor de kinderen die naar deze match aan het kijken waren. Dit is een sport voor mannen. Er hoeft niet zoveel komedie bij.  Dit heeft een invloed gehad op ons spel. Mijn spelers hebben zich geërgerd."

   

  "Ik wil hier niet op antwoorden", klonk het bij zijn Braziliaanse collega Tite. "Soms geef je zulke commentaren in het heetst van de strijd. Maar kijk naar de beelden: er werd op Neymar getrapt. Meer hoeven we niet te zeggen. Maar ik wil Osorio feliciteren. Hij heeft het geweldig gedaan met zijn team."