Ga naar de inhoud

meest recent

      Liverpool legt Egyptisch goudhaantje Mo Salah langer vast

       ma 2 juli 2018 09:07
      Salah werd het afgelopen seizoen uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League.

      Mo Salah heeft zijn contract bij Liverpool opengebroken. De Egyptenaar ondertekende een langdurig contract, zo maakte de club bekend.

      Het is niet de gewoonte van Liverpool om de duur van het contract bekend te maken, maar Engelse media berichten dat de sterspeler heeft bijgetekend tot 2023. 

      Salah, die vorige zomer voor 42 miljoen euro werd weggeplukt bij AS Roma, was in zijn eerste seizoen bij Liverpool goed voor maar liefst 44 doelpunten in 52 wedstrijden in alle competities. Hij kroonde zich met 32 goals tot topschutter in de Premier League. Mede daardoor werd hij uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

      "Op Anfield kunnen dromen worden waargemaakt"

      Voor zijn coach Jürgen Klopp toont de contractverlenging van Salah twee zaken aan. "Zijn geloof in Liverpool en ons geloof in hem", aldus Klopp.

       

      "We willen dat spelers van wereldklasse zien dat zij een thuis hebben op Anfield waar ze hun dromen en ambities kunnen waarmaken. We werken er hard aan om dit te bereiken."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.