• home
 • video
 • pas verschenen

  Ed Sheeran in het truitje van Mertens: "Rode Duivels winnen WK"

  Ed Sheeran gelooft dat België het WK zal winnen.

  Als Ed Sheeran de 65.000 fans in Werchter gisteren nog niet overstag had gekregen met zijn muziek, dan lukte dat wel met zijn voetbaltruitje van Dries Mertens. "Je voetbalsmaak is nog beter dan je muzieksmaak", merkt de Rode Duivel op op Twitter.

  Ed Sheeran veroverde gisteren de weide van Werchter, maar dacht ook aan de voetballiefhebbers in het publiek. Rond 22 uur gaf hij al eens de tussenstand mee in het duel tussen Denemarken en Kroatië.

   

  Op het einde van zijn optreden wisselde Sheeran zelfs van outfit. Hij trok een truitje van de Rode Duivels aan, (toevallig of niet) het nummer 14 van Dries Mertens. "Je muzieksmaak is al geweldig, maar je voetbalsmaak is nog beter", grapt Mertens op Twitter.

   

  En Ed Sheeran gelooft ook in de WK-kansen van de Rode Duivels. "Ik supporter uiteraard voor Engeland, maar ik denk dat de Belgen het WK gaan winnen", gaf hij toe aan zijn 65.000 fans.