• home
 • video
 • pas verschenen

  Durant blijft bij Golden State, Paul bij Houston, George niet naar LA

  Kevin Durant, Chris Paul en Paul George.

  Kevin Durant, Chris Paul en Paul George.

  Heel wat grote namen uit de NBA hebben op de eerste dag van de "transferperiode" een belissing genomen over hun toekomst. Kevin Durant blijft nog minstens één seizoen aan boord bij Golden State Warriors, Paul George verlengde verrassend voor vier jaar bij OKC.

  De miljoenen vliegen in het rond

  De NBA-zomer staat in het teken van de beslissing van LeBron James. De absolute ster van de Amerikaanse basketbalcompetitie heeft ervoor gekozen om zijn contract bij Cleveland Cavaliers niet te verlengen en is dus grof wild. 

   

  Naast James hadden nog een pak andere grote namen de ploegen voor het uitkiezen. Vanaf 1 juli kon een contract getekend worden en heel wat vrije spelers hebben dat ook meteen gedaan.

   

  Zo hebben Kevin Durant (Golden State Warriors, 1 jaar / 30 miljoen dollar), Chris Paul (Houston Rockets, 4 jaar / 160 miljoen dollar) en Paul George (Oklahoma City Thunder, 4 jaar / 137 miljoen dollar ) ervoor gekozen om bij hun ploeg te blijven.

   

  Van Durant en Paul werd dat verwacht, de keuze van George is wat opvallend. Hij werd het hof gemaakt door LA Lakers, maar blijft dus verrassend aan de zijde van Russell Westbrook en Carmelo Anthony.

   

  DeAndre Jordan is voorlopig de enige speler met naam en faam die volgend seizoen een ander truitje zal aantrekken. Hij verlaat LA Clippers voor Dallas Mavericks. Hij zette zijn krabbel onder een contract voor 1 seizoen ter waarde van 24 miljoen dollar.

  George op feestje Westbrook: "I'm here to stay"