• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Degryse over aftrap Kroatië - Denemarken: "Net de head bin challenge"

  Marc Degryse was onder de indruk van de head bin challenge tussen Kroatië en Denemarken

  Na de eerste helft tussen Kroatië en Denemarken had analist Marc Degryse in zijn analyse van het openingsdoelpunt vooral oog voor het kopbalspelletje tussen de Kroaten en de Denen. “Het was alsof ze vanaf de aftrap de head bin challenge wilden aangaan."

  "Ze kopten maar liefst 8 keer naar elkaar", aldus een geïmponeerde Degryse. "En net daarna wordt het al 1-0, nadat Vida eerst nog de bal slecht had weggezet. Om maar te zeggen dat een kopspelletje ook iets kan opleveren.”

  Ook de Sporza-analisten waagden zich al aan de head bin challenge

  De Rode Duivels gaven het goeie voorbeeld

  Video player inladen ...