• home
 • video
 • pas verschenen

  Braziliaanse verdediger Peres Petroni 6e nieuwkomer bij Club Brugge

  Club Brugge blijft heel actief op de transfermarkt. De landskampioen  bereikte vandaag een akkoord met de Braziliaanse club Ituano Futebol Clube over de onmiddellijke overgang van Luan Peres Petroni. De Braziliaanse verdediger tekende een contract voor 4 seizoenen.

  6e nieuwkomer

  Petroni (23), een Braziliaan, speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij topclub Fluminense in eigen land. Hij kwam 36 keer in actie in de Série A en 4 keer in de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League.

   

  De centrale verdediger zette vandaag zijn handtekenening onder een contract voor vier seizoenen. Petroni is, na Rits, Letica, Schrijvers, Mata en Groeneveld, al de 6e nieuwkomer voor Club Brugge.