• home
 • video
 • pas verschenen

  AG2R vervangt Geniez door Frank voor de Tour: "Geniez is niet hersteld van Giro"

  " "

  Mathias Frank leeft mee met Geniez: "Maar wil Bardet zo lang mogelijk bijstaan."

  Oliver Naesen krijgt een andere teammaat mee naar de Tour. Alexandre Geniez moet thuisblijven, hij heeft na de loodzware Giro niet de juiste conditie om Romain Bardet zo hoog mogelijk te laten scoren. De ervaren Zwitser Mathias Frank is Geniez' vervanger.

  Met Romain Bardet wil AG2R de Tour winnen. Omdat Geniez onvoldoende hersteld is van de Giro, moet hij plaatsmaken voor Frank. "Alexandre heeft niet de conditie die nodig is om een belangrijke rol te spelen in het team", luidt het in een verklaring. "Hij wordt vervangen door Mathias Frank, die met het oog op de bergetappes met zijn talent en ervaring van waarde is voor Bardet."

   

  Frank is klaar om zijn rol te vervullen: "Hoewel ik te doen heb met Alexandre, ben ik blij dat ik weer aan de start van de grootste wielerwedstrijd ter wereld sta. Ik hoop dat ik Romain zo lang mogelijk kan bijstaan in de bergen." Barder werd in 2016 2e en in 2017 3e.

  Tweet van AG2R: