• home
 • video
 • pas verschenen

  Marokkaanse international Harit betrokken bij dodelijk ongeluk

  Amine Harit

  Amine Harit

  De Marokkaanse international Amine Harit is in zijn vaderland betrokken geraakt bij een dodelijk verkeersongeluk. De 21-jarige middenvelder van Schalke was in het gezelschap van zijn 14-jarige broer.

  Het ongeluk gebeurde afgelopen nacht op een onoverzichtelijke weg in Marrakech. Het slachtoffer was een voetganger die gegrepen werd door de auto van Harit. Aanvankelijk werd gezegd dat de 14-jarige broer van Amine Harit achter het stuur zat, maar volgens Harits club Schalke 04 werd de auto bestuurd door de voetballer zelf.

   

  "Wij hebben vandaag kennis genomen van een zwaar verkeersongeluk met dodelijk afloop waarbij Amine Harit betrokken was", laat Schalke weten. "We hebben al contact gehad met hem en hij vertelde dat hij de aanrijding niet kon vermijden."

   

  "Amine is heel erg onder de indruk en krijgt psychologische begeleiding. Hij heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van het slachtoffer. Als club leven wij ook enorm mee met hen."