• home
 • video
 • pas verschenen

  Vrolijke Januzaj lacht met Batshuayi en met vraag van Nederlandse journalist

  Adnan Januzaj kan lachen na zijn doelpunt.

  Een goedlachse Adnan Januzaj op zijn persconferentie.

  Adnan Januzaj werd uitgeroepen tot man van de match tegen Engeland na een fenomenaal doelpunt. Hij was duidelijk nog in een opperbest humeur op zijn persmoment. De match tegen Japan leek bijzaak, maar er kwamen wel vragen over Courtois, Batshuayi en zijn toiletbezoek.

  "Zat je op het toilet tijdens de tactische bespreking?"

  Journalist Bert Maalderink van de NOS waagde zich aan een vraag in het Frans. "Zat je op het toilet toen de coach het team vroeg om niet te scoren tegen Engeland", probeerde de Nederlander dapper.

   

  Januzaj kon zijn lach niet verbergen. "Neen hoor. Ik wou de match echt wel winnen", kreeg hij tussen twee lachbuien nog net verteld.

  "Hebben die video van Batshuayi al vaak bekeken"

  Januzaj maakte een heerlijke goal tegen Engeland, maar toch ging Michy Batshuayi door zijn flater met alle aandacht lopen na de wedstrijd. Vond de doelpuntenmaker dat erg?

   

  "Batshuayi wou ook graag scoren", lachte Januzaj. "Het was grappig om te zien. We hebben die video al vaak bekeken omdat het zo grappig is."

  "Of Courtois die bal wel gehad zou hebben? Vraag hem eens hoe het gaat op training"

  Volgans de Engelse doelman Jordan Pickford was de bal van Januzaj onhoudbaar, Thibaut Courtois dacht daar toch anders over. Hij zou die bal wel gered hebben. "Iedereen weet dat Thibaut een topdoelman is, maar je moet hem eens vragen hoe het er op training aan toegaat."

  Bekijk de hele persconferentie van Adnan Januzaj