Heeft Courtois voor Spanje gekozen? "Mijn kinderen bepalen keuze"

    Speelt Thibaut Courtois volgend seizoen nog voor Chelsea? Officieel heeft hij zijn beslissing opgeschoven tot na het WK, maar wie tussen de regels leest, beseft dat zijn (vader)hart in Spanje ligt.

    Thibaut Courtois flirt al langer met een terugkeer naar Spanje, meer bepaald naar Real Madrid. "Ik heb een bepaalde voorkeur, heb al ideeën in mijn hoofd, maar ik heb alles opgeschoven tot na het WK", zegt de nationale doelman.

     

    Courtois speelde tussen 2011 en 2014 voor Atletico Madrid en leerde daar zijn nu ex-vriendin kennen. Samen hebben ze 2 kinderen, maar die wonen nu bij de moeder in Spanje. "Mijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor mij. Ik heb nu 1,5 jaar minder contact met hen. Face Time is mooi, maar ze écht zien opgroeien is toch nog iets anders. Mijn kinderen zullen dan ook een belangrijke rol spelen in mijn beslissing."

    Courtois bij Ruben over zijn sportieve toekomst