• home
 • video
 • pas verschenen

  Neuer verdedigt Löw: "De eerste verantwoordelijkheid ligt bij de spelers"

  Manuel Neuer.

  Manuel Neuer in Frankfurt.

  Met de staart tussen de benen zijn de Duitsers teruggekeerd uit Rusland. Bondscoach Joachim Löw kon nog altijd niets verklappen over zijn toekomst, doelman Manuel Neuer steunt zijn coach. "We hebben onszelf in de voet geschoten."

  Joachim Löw werd bij zijn terugkeer op de luchthaven van Frankfurt bestookt met vragen over zijn toekomst. "We hebben echt ontgoocheld", zei Löw.

   

  "De spelers hebben niet getoond tot wat ze in staat zijn en daar ben ik als trainer verantwoordelijk voor. Ik moet me afvragen waarom we daar niet in geslaagd zijn." De Duitse bond gaf nog mee dat er volgende week een beslissing zal worden genomen over de plannen met Löw.

   

  Doelman Manuel Neuer stak alvast de hand in eigen boezem. "De eerste verantwoordelijkheid ligt bij de spelers", zei de aanvoerder. "We wilden ons niveau tonen, maar dat is niet gelukt."

   

  "We hebben onszelf in de voet geschoten. Op menselijk vlak is dit erg moeilijk om mee om te gaan. We zien af. Maar we moeten de kritiek aanvaarden, want het meerendeel van de kritiek is terecht."