• home
 • video
 • pas verschenen

  Sporting ontslaat Mihajlovic 9 dagen nadat hij binnengehaald was als coach

  Mihajlovic bleef net geen 10 dagen aan boord bij Sporting.

  Mihajlovic bleef net geen 10 dagen aan boord bij Sporting.

  Opnieuw een vreemde wending bij Sporting Lissabon. De Portugese club maakte vandaag bekend dat het al een einde maakt aan het contract met nieuwbakken coach Sinisa Mihajlovic. "Maandag zouden we al een nieuwe coach willen voorstellen", meldt Sporting.

  Sporting Lissabon had Sinisa Mihajlovic vorige week nog met veel trots voorgesteld. Voor de Serviër zou het zijn eerste taak zijn bij een club buiten Italië. Maar Sporting maakt nu wel al heel vroeg een einde aan zijn driejarig contract.

   

  "We zullen snel op zoek gaan naar een nieuwe trainer", meldt de Portugese club. "De nieuwe hoofdcoach zou maandag al moeten worden voorgesteld."

   

  Voor Sporting is 2018 voorlopig een jaar vol doffe ellende. Midden mei vielen enkele misnoegde supporters plots de coach en spelers aan op training. Trainer Jorge Jesus en verschillende spelers verbraken nadien hun contract met het team.

   

  En afgelopen weekend werd voorzitter Bruno de Carvalho weggestemd door 71% van de aangesloten leden van Sporting.