• home
 • video
 • pas verschenen

  WK-fans winden zich op over VAR, Koeman over 60 niet-geleverde flipflops

  Ronald Koeman

  Ronald Koeman.

  Terwijl de liefhebbers van het WK voetbal gisterenavond na Spanje-Marokko en Iran-Portugal weer duchtig in de clinch gingen over de inzet van de VAR, heeft Ronald Koeman andere zorgen.  

  De VAR blijft de gemoederen verhitten. Het was maandag niet anders in de duels tussen Spanje en Marokko enerzijds en Iran en Portugal anderzijds.

   

  Maar alles is relatief en bovendien heeft elk huisje zijn kruisje. Zo maakt Ronald Koeman zich boos om een bestelling van 60 paar flipflops die 3 maanden na de betaling nog altijd niet geleverd zijn.

   

  De Nederlandse bondscoach had het schoeisel gekocht voor de trouwpartij van zijn dochter. "Alles is betaald, maar we hebben nog altijd niks gekregen", twittert de bondscoach van Nederland in het Engels en het Spaans.

   

  "Volgens de leverancier is het pakje verloren geraakt. Voor het overige krijgen we geen informatie. Zeer teleurstellend en een slechte service!"

   

  De tweet van Koeman heeft al 590 "hartjes" gegenereerd en is al ruim 300 keer geretweet. Er zijn ook al honderden commentaren op verschenen van andere twitteraars, zoals "Moet je echt je reputatie inzetten voor 60 slippers?" en "Al gaat het om een halve slipper: waar je voor betaald hebt, daar heb je recht op".

  De tweets van Koeman:

  Tweet van de Nederlandse sportjournalist Thijs Zonneveld: