• home
 • video
 • pas verschenen

  Villa Sporza: "onnozele" challenge volgens Mulder, quizje met Odoi

  De 13e dag van het WK had een Argentijnse thriller in petto. Wat hadden de analisten uit Villa Sporza allemaal te vertellen? Bekijk hier de beste fragmenten uit onze WK-talkshow.

  Head bin challenge met Sporza-analisten?

  Op training bij de Rode Duivels was er gisteren tijd voor dolle pret met de "head bin challenge". Een ideetje voor de analisten van Villa Sporza?

   

  Marc Degryse stelt het zelf voor, Jan Mulder staat er niet voor te springen. "Wat is dit voor iets onnozels. Dat is zo makkelijk", zegt hij.

  Odoi over Perisic: "Een van moeilijkste tegenstanders"

  Met 9 op 9 heeft Kroatië zich moeiteloos geplaatst voor de 1/8e finales. "Zij kunnen dit winnen. Ik heb niet veel betere ploegen gezien", vindt Jan Mulder.

   

  Ivan Perisic is weer op dreef op dit WK. Dennis van Wijk had hem onder zijn hoede bij Roeselare. "Hij is een klassespeler. Als jonge gast was hij eergierig en leergierig. Niet altijd het makkelijkste karakter, maar toen kon je al zien dat hij de top kon halen."

   

  "Een van de moeilijkste tegenstanders waar ik tegen gespeeld heb", vulde Denis Odoi aan. "Of misschien was ik heel slecht."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Kalinic in doel bij Kroatië

  Bij Kroatië mocht Lovre Kalinic tegen IJsland opdraven. Hoe heeft de Gent-doelman gepresteerd? "Hij speelde een goeie wedstrijd", oordeelt Marc Degryse.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Quiz over hoofdsteden met Odoi

  Denis Odoi kent Dries Mertens goed, maar heeft hem nog niet gehoord tijdens het WK. Ook Mousa Dembélé is een goede vriend. "Ik zie hem af en toe in Londen." Odoi vertelde ook een anekdote over zijn kennis aardrijkskunde, maar was toch gebuisd voor zijn examen in onze talkshow.

  Odoi: "Wist niet dat Mitrovic zo goed was"

  Aleksandar Mitrovic heeft zich op dit WK al in de kijker gespeeld. De ex-Anderlecht-spits was in het tweede deel van afgelopen seizoen ploegmaat van Denis Odoi bij Fulham.

   

  "Ik vond hem in België goed, maar ik wist niet dat hij zo goed was. Hij heeft indruk gemaakt. Niet alleen op mij, op de hele ploeg. Er schrokken veel spelers dat hij nog maar 23 jaar is", zegt de verdediger.