• home
 • video
 • pas verschenen

  Bora-Hansgrohe heeft Tour-selectie rond, Sagan en Majka moeten scoren

  Sagan won al 8 Tour-ritten.

  Sagan won al 8 Tour-ritten.

  Een jaar na zijn uitsluiting wil Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) een 6e groene trui op zijn vork prikken. De wereldkampioen moet het deze keer stellen zonder broer Juraj (vorig jaar wel in de Tour). Rafal Majka wil het mooie weer maken in het hooggebergte, 

  De Tour stond vorig jaar op zijn kop toen Peter Sagan na 4 etappes al naar huis moest. Volgens de wedstrijdjury had de Slovaak met een gevaarlijk elleboogmanoeuvre Cavendish ten val gebracht in de sprint.

   

  Daardoor greep Sagan naast een 6e groene trui op een rij. In de komende Tour gaat de drievoudige wereldkampioen weer op etappejacht. Sagan kan daarbij rekenen op boezemvriend Bodnar, Daniel Oss, Marcus Burghardt en Lukas Pöstlberger.

   

  In de Tour-cols legt Bora-Hansgrohe zijn boontjes te week op de Pool Rafal Majka. Zijn landgenoot Poljanski en de Oostenrijker Mühlberger vervolledigen de Tour-selectie van Bora-Hansgrohe.

  Tour-selectie Bora-Hansgrohe

  • Maciej Bodnar (Pol)
  • Marcus Burghardt (Dui)
  • Rafal Majka (Pol)
  • Gregor Mühlberger (Oos)
  • Daniel Oss (Ita)
  • Pawel Poljanski (Pol)
  • Peter Sagan (Svk)
  • Lukas Pöstlberger (Oos)