• home
 • video
 • pas verschenen

  Ziekenboeg Belgian Lions puilt uit: ook Kevin Tumba haakt af

  De Belgian Lions kampen met een blessuregolf.

  Tumba moet afhaken met een voetblessure.

  De Belgian Lions kunnen in hun laatste twee WK-kwalificatieduels ook niet rekenen op Kevin Tumba. De speler van Murcia kampt met een blessure aan zijn voet. De blessure van Tumba is de zoveelste in het rijtje.

  Eerder moesten ook Jean Salumu, Jean-Marc Mwema en Thomas Akyazili al afhaken. Ook Hans Vanwijn zal er niet bij zijn. Quentin Serron blijft met een vingerblessure hoogst twijfelachtig en ondergaat een nieuwe scan. 

  De Belgian Lions staan momenteel vierde en laatste in kwalificatiegroep E.  De Belgen hebben twee zeges nodig, vrijdag tegen Rusland en maandag tegen Bosnië-Herzegovina, om de volgende kwalificatieronde te halen. De eerste drie ploegen van elke groep stoten door naar de tweede ronde. 

  U kunt de wedstrijden van de Belgian Lions tegen Rusland en Bosnië-Herzegovina live bekijken op het kanaal van Ketnet of met livestream op www.sporza.be.