• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Kangoeroe verstoort voetbalmatch in Australië

  kangoeroe

  De kangoeroe was een opmerkelijke gast op het voetbalveld.

  Een voetbalmatch in Canberra tussen twee vrouwenteams heeft een opmerkelijke gast over de vloer gekregen. Een kangoeroe kwam de wedstrijd verstoren.

  Het beest kwam doodleuk het veld opgehuppeld net toen de speelsters naar binnen gingen voor de rust. De kangoeroe bleef zelfs een tijd lang liggen voor een goal en was met geen stokken weg te krijgen. 


  Op een gegeven moment werd er zelfs met een bal richting de kangoeroe getrapt om het beest weg te jagen, maar zonder succes. "De kangoeroe was zelfs redelijk blij dat hem een bal werd toegespeeld en verstuurde op zijn beurt een goede pass", lachte de wedstrijdcommentator Russ Gibs om het voorval.


  Uiteindelijk was het de coach van de thuisploeg die met zijn wagen achter het dier aanging en het buiten het stadion wist te begeleiden.

  Bekijk de beelden van de kangoeroe: