• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV is in de wolken door contractverlenging Legear: "Yes, yes, yes"

  Legear maakt een hartje met zijn handen om zijn goal te vieren.

  Legear voelt zich in zijn sas bij STVV.

  Jonathan Legear (31) zal ook de volgende twee seizoenen te bewonderen zijn op Stayen. "We zetten onze ambities kracht bij door het contract van deze ervaren speler open te breken", zegt sportief directeur Tom Van den Abbeele.

  Met 6 goals en 8 assists bewees Jonathan Legear zijn waarde bij STVV. De 31-jarige vleugelspeler strandde vorige zomer op Stayen, na passages bij Anderlecht, Terek Grozny, KV Mechelen, Olympiakos, Blackpool en Standard.

   

  STVV breekt het contract van Legear nu open, waardoor hij de volgende 2 seizoenen de clubkleuren zal verdedigen. "We zijn blij dat we Jonathan een seizoen langer aan ons kunnen verbinden", zegt sportief directeur Tom Van den Abbeele.

   

  Dat STVV blij is, maakte het ook duidelijk op Twitter. Met de woorden "Yes, yes, yes" en de hashtags #JonaStays #canaryforever kondigde de club het goede nieuws aan.

  STVV reageert uitbundig na contractverlenging Legear