• home
 • video
 • pas verschenen

  Mislukte ploegfoto Engeland? Twitter en Photoshop schieten hilarisch te hulp

  Vraag nooit hulp op Twitter om een foto te Photoshoppen, die les heeft Kyle Walker nu wel geleerd. De ploegfoto van Engeland werd niet meteen omgetoverd in het gewenste resultaat, maar leverde wel enkele hilarische plaatjes op.

  Op het veld liep het gesmeerd voor Engeland tegen Panama (6-1), maar aan de ploegfoto moeten de Engelsen nog wat werken. Kyle Walker vroeg aan zijn volgers op Twitter om de scheve opstelling nog wat recht te trekken.

  Enkele hilarische ploegfoto's

  Enkele Photoshoppers lieten hun creativiteit de vrije loop. Het leverde niet meteen een goede ploegfoto op, maar wel enkele hilarische plaatjes. Benieuwd of Kyle Walker een van de eindresultaten zal inkaderen.

  Gelukkig leverde zijn oproep toch nog één goed resultaat op