• home
 • video
 • pas verschenen

  Inter-coach Spalletti: "Nainggolan is de schakel die nog ontbrak"

  Radja Nainggolan en Luciano Spalletti.

  Radja Nainggolan en Luciano Spalletti werkten al samen bij AS Roma.

  Radja Nainggolan legt op dit moment zijn medische testen af in Milaan en als alles goed gaat tekent hij vanavond zijn contract bij Inter. Sky Sports Italia volgt alles op de voet en kon ook de trainer al strikken voor een interview. "Hij heeft alles om het hier goed te doen", zei Spalletti.

  Nainggolan werd gisteren al enthousiast onthaald in Milaan. Vandaag legt de Belg er zijn medische testen af en zou hij zijn contract tekenen. Er zou een overeenkomst op tafel liggen tot 2022. 

   

  Trainer Spalletti, die ook bij AS Roma al met Nainggolan samenwerkte, gaf al een eerste reactie op de transfer. "Hij is het onderdeel dat ontbrak in onze motor. Hij zal voor de nodige vonk zorgen. Hij kan het hier goed doen. Het ligt in zijn karakter om te strijden op het veld tegen elke tegenstander. Hij is een ninja en geen samoerai. Hij kan tegen iedereen vechten."

   

  "De band die ik met hem heb, was niet doorslaggevend. Hij heeft voor Inter gekozen. Dat is een belangrijk teken. Hij heeft al vaak tegen Inter gespeeld en hij heeft de liefde van de fans gezien. We hebben de meest ervaren fans in de Serie A, fans die altijd trouw op post zijn en die zelfs na een zware nederlaag applaudiseren. Het zijn fans die het harde werk van spelers echt appreciëren. Dat is belangrijk voor voetballers."