• home
 • video
 • pas verschenen

  Jarige Messi krijgt levensechte chocoladen Messi cadeau

  Lionel Messi krijgt een levensgroot chocolade beeld voor zijn 31e verjaardag.

  Vijf bakkers gingen een kleine week met 60 kg chocolade aan de slag.

  Lionel Messi wordt vandaag 31 jaar. Veel reden tot vieren heeft de Argentijnse topvoetballer niet na de wanprestatie tegen Kroatië. Als chocoladeliefhebber kan hij zich evenwel troosten met een origineel cadeau van een Russische bakkerij: zichzelf in chocolade, 60 kg lekkernij.

  Vijf medewerkers van de Russische bakkerij Altufyevo Confictionery uit Moskou werkten bijna een week aan het kunststuk. "We kwamen er toevallig achter dat Messi tijdens deze Wereldbeker jarig was", verduidelijkte hoofdbakker Darja Malkina hun initatief.

   

  "We dachten: waarom geven we Leo geen cadeau dat zijn grootheid evenaart? Een chocoladen sculptuur van zichzelf." Het beeld zal op een verjaardagstaart geplaatst worden. Ze maakten afspraken met vertegenwoordigers van de Barcelona-vedette om het te overhandigen. "We zullen Lionel Messi Lionel Messi geven", lachte Malkina.

   

  De chocoladen sculptuur zal ook tentoongesteld worden in Bronnitsy, de stad op 50 km van Moskou waar het basiskamp van de Argentijnen zich bevindt. Benieuwd of het geschenk Messi kan opvrolijken. Het is niet bepaald zijn toernooi: hij miste een penalty bij de 1-1 tegen IJsland en ging mee kopje-onder tegen Kroatië (3-0).

  Beelden van de making-of van de chocoladen Messi:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Foto's van de verjaardagscake: