• home
 • video
 • pas verschenen

  Buffel zet carrière voort bij Zulte Waregem: "Vuur is nog niet gedoofd"

  Thomas Buffel.

  Thomas Buffel kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging.

  Zulte Waregem heeft zich versterkt met Thomas Buffel. De 37-jarige aanvallende middenvelder zat zonder club nadat zijn contract bij Racing Genk niet werd verlengd.

  "Ervaring gebruiken op en naast het veld"

  Buffel voetbalde sinds 2009 voor Racing Genk, maar zijn contract werd niet meer verlengd. "Hij zou te vaak uit de kern vallen", klonk het bij de Limburgse club.

   

  Buffel wil graag nog één seizoen voetballen. Hij kon terecht bij een aantal clubs. Uiteindelijk werd het Zulte Waregem. Deze middag staat hij een eerste keer op het trainingsveld aan de Gaverbeek, samen met 6 andere nieuwkomers.

   

  Buffel heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. "Ik kijk ernaar uit om komend seizoen bij deze mooie en ambitieuze club te voetballen", zegt Buffel in een filmpje op Twitter.

   

  "Het vuur is absoluut nog niet gedoofd en de passie om op het veld te staan is nog te groot", klinkt het nog. "Ik ben Zulte Waregem dankbaar voor de kans die ze mij geven. Dit is een ambitieuze stabiele club waar ik mijn steentje nog kan bijdragen en mijn ervaring zal gebruiken op en naast het veld."

  "Ik kijk ernaar uit om bij deze club te voetballen"