• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet weet hoe Southgate zijn schouder echt ontwrichtte

  Mignolet (of eerder zijn entourage) leefde zich uit in Photoshop.

  Mignolet (of eerder zijn entourage) leefde zich uit in Photoshop.

  Simon Mignolet (of zijn communicatieteam) ontpopt zich de laatste dagen als een creatief digitaal talent. Vanochtend verklapte hij hoe Engels bondscoach Southgate zijn schouder ontwrichtte en betuigde hij zijn deelneming aan Mo Salah.

  Southgate: wat er echt gebeurde

  De Engelse ploeg werd woensdag opgeschrikt door een blessure. Niet van een speler, maar wel van de bondscoach. Gareth Southgate liep (zogezegd) een ontwrichte schouder op bij het joggen. Maar daar is niets van aan, beweert Mignolet met een knipoog. Met een foto levert hij het 'bewijs' dat onder meer Dele Alli en Jordan Henderson hun coach onzacht besprongen.

  Uitgeschakelde Salah wordt toch gekroond

  Southgates accident was niet het enige wapenfeit vanochtend op de Twitter-pagina van Simon Mignolet. Ondanks de vroegtijdige exit van Egypte kroont hij zijn ploeggenoot bij Liverpool toch tot koning: "Jouw toekomst oogt heel mooi."