• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi: "Mijn papa zal boos zijn dat ik niet méér gescoord heb"

  Michy Batshuayi stond minder dan een halfuur op het veld tegen Tunesië, maar trapte wel zes keer richting doel. Uiteindelijk ging er in de 90e minuut een bal tegen de touwen. Het is zijn eerste WK-doelpunt, maar toch denkt hij dat zijn papa tijdens het familiebezoek kritisch zal zijn.

  Batshuayi had na zijn invalbeurt misschien wel de topschutter van het WK kunnen zijn. "Het is een beetje jammer, maar goed, ik zal nog wat goals bewaren voor het vervolg van het toernooi", lachte Batshuayi na de match. "We zijn heel blij. We hebben getoond dat we heel hard gewerkt hebben. We plukken daar vandaag de vruchten van."

   

  "Toen Lukaku vervangen werd door Fellaini dacht ik wel even "verdorie" want ik wist dat Lukaku fysiek een beetje last had. Maar dat was een tactische keuze van de coach. Maar toen ik toch mocht invallen, toonde ik grinta. Zo ben ik. Natuurlijk heb ik ook plezier op het veld. We moeten hard werken, maar mogen ook plezier maken van de coach."

   

  "Ik maakte mijn eerste WK-doelpunt. Ik ben blij, maar ook een beetje teleurgesteld. Ik had nog meer kunnen scoren en was een beetje ontgoocheld door mijn eerste missers. Straks komt mijn papa op bezoek. Wat hij zal zeggen? Hij zal boos zijn omdat ik niet méér gescoord heb. Dat is normaal. Hij weet dat zijn zoon een goalgetter is en wil me meer zien scoren, zoals alle ouders."

  De invalbeurt van Michy Batshuayi