• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel: "Nainggolan? Zijn hier om over de wedstrijd te spreken"

  Axel Witsel.

  Axel Witsel op training vandaag.

  Axel Witsel is ook tegen Tunesië verzekerd van een basisplaats. Vandaag sprak de middenvelder met de pers een dag voor de tweede WK-wedstrijd van de Rode Duivels. "Ik denk  niet dat het een gemakkelijke wedstrijd zal worden."

  "Er zijn op dit WK geen gemakkelijke wedstrijden"

  Wat verwacht Axel Witsel van de Tunesiërs? "Het is een heel stevige ploeg. Dat is duidelijk. Tegen Engeland was het een heel intensieve wedstrijd en ook technisch zijn ze goed. Ze nemen graag risico's in hun spel. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd, want ze krijgen tegen ons één van hun laatste kansen om zich te plaatsen."

   

  "Na de wedstrijd tegen Panama waren we heel tevreden. De manier waarop kon toch nog een beetje beter. Er zijn op dit WK gewoon geen gemakkelijke wedstrijden. Elke wedstrijd is moeilijk. We moeten alles geven tegen Tunesië en dan is de kwalificatie veilig."

   

  Andere favorieten doen het voorlopig niet goed in Rusland. Hoe komt dat? "We zijn enkel met onszelf bezig", aldus Witsel. "Er waren al heel wat verrassingen, maar we concentreren ons enkel op onze eigen prestaties. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd en zien dan wel tegen wie we uitkomen."

  Er zijn op dit WK gewoon geen gemakkelijke wedstrijden. Elke wedstrijd is moeilijk.

  "Nainggolan? We zijn hier om over de wedstrijd te spreken"

  Witsel kreeg op de persconferentie nog een vraag over de afwezigheid van Radja Nainggolan in de selectie. Rolt zijn naam over de tongen van de Rode Duivels? "We zijn hier om over de wedstrijd te spreken en daar heeft Nainggolan niets mee te maken."

   

  Over assistent-trainer Thierry Henry wilde Witsel het wel hebben. "Hij heeft heel veel ervaring en brengt ons ook veel bij. Zeker de aanvallers, die er elke dag mee werken, leren veel van hem. Het is belangrijk om hem in de ploeg te hebben."

  De persconferentie van Axel Witsel:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Axel Witsel bij Ruben Van Gucht:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.