• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan neemt afscheid van Roma: "Ik koos niet om weg te gaan"

  Nainggolan staat met ongeloof op het veld.

  De clubkleuren van AS Roma blijven in het hart van Nainggolan.

  In La Gazzetta dello Sport heeft Radja Nainggolan voor het laatst gesproken als Roma-speler. "De beslissing om weg te gaan is gemaakt door AS Roma", zegt onze landgenoot. "Er was geen enkele club die me meer wou dan Inter."

  Nainggolan: "Roma-management wou me weggeven"

  Officieel is de transfer nog niet, maar Radja Nainggolan verlaat AS Roma voor Inter Milaan. Onze landgenoot bevestigde zijn transfer aan de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport.

   

  "Ik ben blij dat ik bij Inter weer kan samenwerken met Spalletti, een fantastische coach", zegt Nainggolan, die bij Roma anderhalf seizoen Spalletti als coach had. "Er was geen enkele club die me meer wou dan Inter."

   

  "De fans en de clubkleuren van AS Roma blijven in mijn hart. Het was het management van Roma dat me wou weggeven. In mijn hart zal ik voor altijd elk moment bewaren dat ik voor Roma gespeeld heb."

   

  "Ik verlaat Rome nadat ik alles gegeven had in fantastische seizoenen. Ik wil iedere fan bedanken voor de seizoenen die we samen beleefd hebben. De fans hebben me altijd gesteund. Ik zal dat nooit vergeten."

   

  "De keuze om weg te gaan was niet mijn eigen keuze. Het is een beslissing die gemaakt werd door de club. En ik respecteer die beslissing."