• home
 • video
 • pas verschenen

  Argentijnse pers: "Kleedkamer is broeihaard, Messi raakte geen bal"

  Krant Los Andes: "Argentinië is nu afhankelijk van een mirakel."

  Krant Los Andes: "Argentinië is nu afhankelijk van een mirakel."

  Lionel Messi en zijn landgenoten worden na de 0-3-nederlaag tegen Kroatië niet gespaard door de Argentijnse pers. "Het was een grote ramp", staat er te lezen in de kranten. "De fans zijn ontroostbaar."

  El Territorio: "Fans zijn ontroostbaar"

  "Verwoest", staat er in grote letters op de Argentijnse krant El Territorio. "Argentinië speelde opnieuw bleek tegen Kroatië, het kon nooit herstellen van een grote fout van Caballero. De nationale ploeg kreeg een grote oorveeg in Rusland en staat op de rand van de uitschakeling. De fans zijn ontroostbaar, Sampaoli staat in het centrum van alle kritiek."

  Los Andes: "Messi was een schim van zichzelf"

  "Argentinië is nu afhankelijk van een mirakel. De nationale selectie begon weer fouten te maken en blijft verstrikt in de angst die de spelers verlamde sinds de WK-finale van 2014. Sampaoli faalde en Messi was een schim van zichzelf."

  Clarin: "Fout Caballero begin van nachtmerrie"

  "Argentinië stelde zwaar teleur en is met een been uitgeschakeld", schrijft de krant Clarin. "Het was een ramp. We verloren met 3-0 en op geen enkel moment in de wedstrijd hadden de spelers een antwoord. De geweldige fout van Caballero was het begin van een nachtmerrie. Messi raakte bijna geen bal, ook zijn teammaats schoten tekort."

  Cronica: "Kleedkamer is broeinest"

  "Tic tac, tic tac, tic tac. De bom staat op ontploffen", luidt het in Cronica. "De kleedkamer van de nationale ploeg is een broeinest waar elke afwijkende mening de boel op stelten kan zetten. Wanneer geeft Sampaoli er de brui aan? Het is een kwestie van tijd tot de bom ontploft."