• home
 • video
 • pas verschenen

  Wullaert realiseert droomtransfer naar Manchester City

  Wullaert verlaat Wolfsburg voor Engeland.

  Wullaert verlaat Wolfsburg voor Engeland.

  Kevin De Bruyne en Vincent Kompany verwelkomen binnenkort Tessa Wullaert bij Manchester City. Onze landgenote maakt de overstap van Wolfsburg.

  Tessa Wullaert (25) maakte al 3 jaar het mooie weer bij Wolfsburg. Afgelopen seizoen veroverde ze met haar club de Duitse landstitel en beker.  In de Champions League moesten Wullaert en Wolfsburg zich in de finale gewonnen geven tegen Lyon.

   

  Nu steekt Wullaert het Kanaal over naar de Engelse competitie. "Eindelijk kan ik vol trots aankondigen dat ik volgend seizoen bij een van de grootste clubs in Europa zal spelen", schrijft Wullaert op Twitter. "Ik zal een rolmodel kunnen spelen in het vrouwenvoetbal."

   

  Manchester City is de ploeg uit Wullaerts dromen. De voorbije 2 jaar sneuvelde de Engelse club telkens in de halve finales van de Champions League. In de competitie moest City de landstitel laten aan Chelsea.

  Wullaert is in de wolken met haar nieuwe club

  City maakte het nieuws om 11 uur bekend: "Ze is hier"