Ga naar de inhoud

meest recent

Villa Sporza 19/6: Sonck in Zuid-Koreaans leger, Mulders herschrijven reglement

 wo 20 juni 2018 08:11
Wesley Sonck heeft nog een toekomst bij Zuid-Korea.

Villa Sporza nam dinsdagavond de laatste wedstrijden van de eerste speelronde onder de loep. Jan en Youri Mulder nemen het voetbalreglement onder handen, Marc Degryse en Luc Nilis zien problemen bij Brazilië. 

Neymar verlaat training: "Groot probleem"

Neymar moest heel wat overtredingen incasseren in het eerste WK-duel van Brazilië tegen Zwitserland (1-1). De sterspeler van PSG  had op training nog last van zijn enkel en trok vroegtijdig richting de kleedkamers. "Hij voetbalt niet vrijuit en dat is een groot probleem voor Brazilië", zegt Degryse.

Sonck doet zijn legerdienst in Zuid-Korea: "Wes Lee Song"

Maakt scheidsrechter een fout bij tweede goal Senegal?

Na een pijnlijke owngoal kreeg Polen tegen Senegal nog een tweede klap: een omstreden doelpunt.  Scheidsrechter Nawaf Shukralla gaf M'Baye Niang toestemming om opnieuw op het veld te komen, maar daar had Krychowiak niet op gerekend. De Senegalees ging met een terugspeelbal aan de haal en scoorde.

 

"Dit is niet goed gedaan van de Poolse middenvelder, maar is vooral slechte timing van de scheidsrechter", oordeelt Degryse. Luc Nilis is het er niet mee eens: "De scheidsrechter geeft het signaal als de bal hoog in de lucht is, maar dan gaat het snel."

Spanje staat opnieuw oog in oog met Ronaldo in hotel

Youri Mulder: "Rode kaart maakt match kapot"

Colombia stond na amper 3 minuten al met een man minder tegen Japan. De penalty zou uiteindelijk de nederlaag inleiden voor de Zuid-Amerikanen. "Dit maakte de wedstrijd kapot", zegt Youri Mulder.

 

"Rood is eigenlijk te zwaar en geel is te licht. Misschien moeten we een tijdsstraf invoeren, want nu was het amusement meteen weg uit de wedstrijd."

 

Marc Degryse waarschuwt: "Misschien moeten we hier ophouden, want de familie Mulder zal het volledige reglement aanpassen", grapt hij.

Mulder: "Azijnpisser? Altijd hetzelfde verhaal"

Archief: Chileense dokter neemt "kijkoperatie" heel letterlijk