• home
 • video
 • pas verschenen

  Eenzame Vandenbempt: "Mbark, je hebt me 2,5 uur laten wachten"

  Peter Vandenbempt keek dan maar naar Uruguay-Saudi-Arabië op zijn tablet.

  "Ik heb mijn record wachten in de mixed zone verbeterd."

  Vandenbempt moest nooit langer wachten in een mixed zone.

  Door de dopingcontrole, zegt Boussoufa.

  0 / 0

  Peter Vandenbempt wilde na Portugal-Marokko graag een interview met Mbark Boussoufa. Maar daar moest de Sporza-commentator wel wat geduld voor oefenen. En dat kreeg de Marokkaan te horen toen hij eindelijk arriveerde. Al was het weerzien toch hartelijk.

  "Mijn record wachten in de mixed zone verbeterd"

  Peter Vandenbempt kent Boussoufa van zijn tijd bij AA Gent en Anderlecht. Tegenwoordig speelt de middenvelder bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

   

  Vandenbempt kreeg zijn interview evenwel niet cadeau. Na verloop van tijd stond onze voetbaljournalist moederziel alleen te wachten, al zijn voetbal- en radiocollega's waren al vertrokken. (lees voort onder de foto's)

  Uruguay-Saudi-Arabië kijken

  Hij doodde de tijd door Uruguay op zijn tablet met 1-0 te zien winnen van Saudi-Arabië. De aanhouder won evenwel. Liefst 2,5 uur duurde het voor Boussoufa toch kwam opdagen. Vandenbempt: "Ik heb mijn record wachten in de mixed zone verbeterd." En hij is toch al een man van vele oorlogen.

   

  Het weerzien was wel hartelijk. "Enkele jongens moesten naar de dopingcontrole en ik moest mee wachten", verontschuldigde Boussoufa zich.

  Bekijk het langverwachte interview met Boussoufa: "Hoop dat België ver komt"