• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme leidt eerste training, maar geen spoor van Edmilson

  Michel Preud'homme op de eerste training van Standard

  Michel Preud'homme op de eerste training van Standard.

  Standard-coach Michel Preud'homme heeft zijn eerste tips kunnen geven aan zijn spelers. Ook Anderlecht en Gent zijn in actie geschoten, maar houden het voorlopig bij medische testen.

  Edmilson opvallende afwezige op training

  Michel Preud'homme is aan zijn nieuwe avontuur begonnen bij Standard. Na zijn officiële voorstelling gisteren stond hij vandaag een eerste keer tussen de lijnen met zijn spelers.  Ook assistent Emilio Ferrera had zijn trainingstenue al aan.

   

  Internationals Paul-José Mpoku, Christian Luyindama, Collins Fai, Gojko Cimirot en Uche Agbo ontbraken nog, maar ook goudhaantje Junior Edmilson tekende niet present op de eerste training.  Edmilson had een week extra vrij gevraagd omdat hij zijn vakantie had uitgesteld tot de definitieve WK-selectie van Roberto Martinez bekend was gemaakt. Het bestuur ging echter niet in op die vraag, tot onvrede van Edmilson.

  Medische testen bij Anderlecht en Gent

  Ook bij Anderlecht en Gent is de vakantie afgelopen. De spelers stonden nog niet op het veld, ze moeten zich tevredenstellen met de loopband voor hun medische testen. Anderlecht begint morgen aan het echte werk, vrijdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen RWDM.

  In Gent stonden de eerste fysieke testen op het programma

  Ook enkele andere eersteklassers zijn druk in de weer