• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen vermijdt op het nippertje een blamage tegen KSK Heist

  KV Mechelen.

  KV Mechelen speelde zijn tweede oefenmatch.

  KV Mechelen heeft zijn tweede oefenpot met de nodige moeite gewonnen. Tegen KSK Heist, een club uit de eerste amateurklasse, kon het een 2-1-achterstand in het slot nog ombuigen in een 2-3-overwinning. 

  Vorige zaterdag had KV Mechelen aan GR Katelijne een ideale sparringpartner om het vertrouwen wat op te krikken. De provincialer werd met 0-10 afgedroogd, maar vanavond liep het niet van een leien dakje voor de degradant uit de Jupiler Pro League.

   

  Tegen Heist stond KV Mechelen bij de pauze 1-0 achter, bij het ingaan van het slotkwartier had Heist nog altijd een voorsprong (2-1) te pakken. Maar Bosiers (vanaf de stip) en Van Cleemput redden de bezoekers.

  Wedstrijdgegevens

  KV Mechelen (1e helft): Moris, Bagayoko, Smolders, Swinkels, De Looze, Sylla, De Witte, Schoofs, Matthys, Beciraj, Ouatarra

   

  KV Mechelen (2e helft): Castro, Van Cleemput, Smolders, Mera, De Looze, Boni, Cobos Copado Miguel, Bosiers, Storm, Pedersen, Tainmont

   

  Doelpunten: 23’ Ventose (1-0), 52’ Tainmont (1-1), 59’ Yoka (2-1), 80’ Bosiers (2-2, pen.), 88’ Van Cleemput (2-3)