Ga naar de inhoud

meest recent

      Dirar: "Wil mijn carrière graag afsluiten in België"

       do 21 juni 2018 09:47
      Nabil Dirar
      Nabil Dirar huilt bittere tranen na de uitschakeling.

      Nabil Dirar heeft zich met Marokko niet kunnen plaatsen voor de 1/8e finales op het WK. "Ik supporter nu voor België, want ik voel me ook Belg", zegt de voormalige speler van Westerlo en Club Brugge.

      Marokko verloor op het WK al 2 keer met 1-0 (tegen Iran en Portugal) en is uitgeschakeld. "Het is jammer voor de fans, want zij hebben ons altijd gesteund", is Nabil Dirar er het hart van in. Op het veld kon hij zijn tranen niet bedwingen. "We hebben goed gespeeld, maar we missen wat ervaring."

       

      "Er rest ons nog 1 wedstrijd (tegen Spanje, red) en die willen we proberen te winnen. Dan kunnen we met opgeheven hoofd naar huis. Of ik er over 4 jaar nog bij ben? Dat wordt moeilijk voor mij, maar ik hoop het wel", zegt de nu 32-jarige Dirar, die in de toekomst graag wil terugkeren naar België.

       

      "Ik hoop dat ik mijn carrière kan afsluiten in België. Ik heb er veel mooie momenten beleefd en dat ben ik nog niet vergeten. Ik supporter nu voor België, want ik voel me ook Belg. Ik heb veel vrienden bij de Rode Duivels."

      Dirar huilt bittere tranen na de exit tegen Portugal