• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Amrabat: "Ref vroeg al in 1e helft om het truitje van Pepe"

  Nordin Amrabat hekelt de Amerikaanse scheidsrechter.

  Nordin Amrabat hekelt de Amerikaanse scheidsrechter.

  Voor Marokko is het doek al na twee wedstrijden gevallen op het WK. Flankaanvaller Nordin Amrabat is na het verlies tegen Portugal niet mals voor scheidsrechter Mark Geiger.

  "We verdienden veel meer", vertelt Nordin Amrabat aan de NOS. "Wij voetbalden, hadden meer balbezit, kregen meer opgelegde kansen. In de 2e helft verdedigde Portugal alleen maar. Het is spijtig dat we verliezen. Dat we de kansen missen, is misschien ook een gebrek aan kwaliteit."

   

  De Amerikaanse scheidsrechter Mark Geiger moest het ook ontgelden. "Ik weet niet wat hij gewend is, maar hij leek zwaar onder de indruk van Ronaldo. Ik hoorde net van Pepe dat hij in de 1e helft gevraagd had of hij zijn zijn shirt mocht hebben. Kom op, waar hebben we het over? We staan hier op een WK. Het is geen circus."

   

  "Ik zag dat er een paar keer een overtreding gemaakt werd op ons en vroeg om de VAR, maar daar deed hij niets mee. Als je de ene keer wel en de andere keer geen VAR gebruikt, is het nog niet eerlijk."

  Amrabat bij NOS: "Het is geen circus"