• home
 • video
 • pas verschenen

  Wilshere verlaat Arsenal na 17 jaar: "Zou weinig mogen spelen"

  Jack Wilshere.

  Jack Wilshere heeft zijn laatste wedstrijd voor Arsenal gespeeld.

  De wegen van Jack Wilshere (26) en Arsenal scheiden. Het Arsenal-product was einde contract en zoekt andere oorden op na overleg met de technische staf.

  Op Instagram laat Jack Wilshere weten dat hij de voorbije maanden met Arsenal onderhandeld heeft over een nieuw contract. "Tijdens de gesprekken was het altijd mijn intentie om een speler van Arsenal te blijven", schrijft de Engelse middenvelder.

   

  "Mijn verlangen om bij deze club te blijven was zo groot dat ik akkoord ging met een contract tegen mindere financiële voorwaarden. Maar na gesprekken met de nieuwe technische staf werd duidelijk dat mijn speeltijd beperkt zou zijn."

   

  "Ik ben ervan overtuigd dat iedereen begrijpt dat ik in deze fase van mijn leven en carrière moet blijven spelen. Na mijn meeting met Unai Emery begreep ik dat dat moeilijk zou worden bij Arsenal. Ik voel dat ik geen andere optie heb dat andere kansen aan te grijpen."

   

  Jack Wilshere trok op zijn 9e naar Arsenal. De middenvelder, die de laatste jaren geteisterd werd door blessures, droeg 197 keer het shirt van de Londense club. Hij won er twee keer de FA Cup.