• home
 • video
 • pas verschenen

  Vice-president Barcelona over Griezmann-docu: "Piqué zorgde voor ongemak bij de club"

  Jordi Mestre, de vice-president van FC Barcelona, heeft gereageerd op de heisa die ontstaan is rond de documentaire over de afgeketste transfer van Antoine Griezmann en de rol die Barça-verdediger Gerard Piqué daar in speelde. "We zullen er na het WK intern met Piqué over spreken."

  Antoine Griezmann trok vorige donderdag alle schijnwerpers naar zich toe door zijn beslissing om bij Atletico Madrid te blijven, op Twitter bekend te maken. De Franse spits maakte "een keuze van het hart" en hoopt volgend seizoen in eigen stadion de finale van de Champions League te mogen spelen.

   

  Griezmann werkte voor aanvang van het WK mee aan een documentaire waarin zijn beslissing onthuld zou worden. De heisa ontstond echter pas toen duidelijk werd dat Barcelona-verdediger Gerard Piqué betrokken was bij de productie van die documentaire.

   

  Bij de Catalaanse club van de Spaanse verdediger bleef het lange tijd stil, maar nu heeft de vice-president van Barcelona dus toch nog gereageerd. "President Bartomeu heeft met Piqué gesproken over zijn interventie en tegen hem gezegd dat die heel wat ongemak gecreëerd heeft in de club én bij de supporters."

   

  Ook collega-verdediger Samuel Umtiti zal na het WK op het matje geroepen worden. Die liet op Twitter weten "popcorn te missen" bij het kijken van een fragment uit de sappige documentaire.

  Griezmann tot 2023 bij Atletico

  Griezmann zelf laat ondertussen de commotie rond de documentaire aan zich voorbijgaan, want de Franse spits scoorde reeds zijn 1e doelpunt op het WK (een strafschop tegen Australië).

   

  In navolging van Griezmann heeft Atletico nu ook officieel bevestigd dat haar sterspeler voor langere tijd in Madrid blijft schitteren. Op twitter liet de club weten dat Griezmann bijgetekend heeft tot 2023.