• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermoeide Rode Duivels krijgen woensdag een dag rust

  De Rode Duivels komen morgen niet op het trainingsveld.

  De Rode Duivels komen morgen niet op het trainingsveld.

  Uit een analyse van de trainingsgegevens blijkt dat de Rode Duivels vermoeid zijn. Daarom is beslist dat de spelers woensdag een extra dag vrijaf krijgen. Ook de geplande momenten met de pers woensdagvoormiddag zijn geschrapt.

  De trainingsarbeid, de wedstrijd tegen Panama en de verplaatsing naar Sotsji hebben schijnbaar hun tol geëist bij de Rode Duivels. Woordvoerder Stefan Van Loock laat weten dat de geplande training en de persactiviteiten van woensdagvoormiddag niet doorgaan.

   

  Uit een analyse van de trainingsgegevens is immers gebleken dat de Rode Duivels wel een extra dag rust kunnen gebruiken om de zware fysieke inspanningen te verteren. Zaterdag staat de tweede groepsmatch van de Belgen op het programma. Dan nemen ze het om 14u op tegen Tunesië.