• home
 • video
 • pas verschenen

  Verheyen na eerste schooldag: "Er zit muziek in deze spelers"

  Gert Verheyen.

  Gert Verheyen vandaag op training bij Oostende.

  Gert Verheyen heeft zijn eerste stapjes op het veld als T1 van KV Oostende gezet. "De intensiteit lag bewust nog niet zo hoog, maar ik zag bevredigende zaken", vertelde Verheyen na de eerste training. 

  De spelersgroep van KV Oostende werd vandaag voor het eerst onder handen genomen door Gert Verheyen. "Het is ongeveer wat ik ervan verwacht had", vertelde Verheyen na de training.

   

  "De intensiteit lag bewust nog niet zo hoog, maar ik zag bevredigende zaken. Er zit muziek in deze spelers. Normaal komen er snel nog een centrale verdediger en een doelman bij. Dan zijn we bijna compleet. Ook voorin kan er misschien nog iets bij, maar dat zien we dan wel."

   

  Op oefenmatchen is het nog even wachten. "Ik organiseer tijdens de eerste week bewust geen oefenwedstrijden. Ik wil eerst een volle week werken op waar ik naar toe wil. Dat wil ik dan na één week al ietwat vertaald zien tijdens de eerste vriendschappelijke matchen."