• home
 • video
 • pas verschenen

  Nacer Chadli: "Ik luister graag naar Andrea Bocelli"

  Nacer Chadli

  Nacer Chadli

  Nacer Chadli denkt dat het wel goed komt met de blessures van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. "Hopelijk kunnen ze snel aansluiten bij de groep", vertelt Chadli, die ook verklapt dat hij fan is van de Italiaanse tenor Andrea Bocelli.

  "We maken onze tegenstanders moe"

  Hoe kijkt Nacer Chadli een dag na de wedstrijd terug op België-Panama? "Het was een moeilijke  wedstrijd, maar dat hadden we wel verwacht. Panama speelde heel verdedigend en voor de rust hadden we het moeilijk om de ruimte te vinden. In de tweede helft ging dat beter", vindt Chadli.

   

  "We proberen met ons passing spel de tegenstander moe te maken. Daarom kraken veel ploegen naarmate de wedstrijd vordert. We hebben gedaan wat we moesten doen. Nu kunnen we ons concentreren op de volgende wedstrijd tegen Tunesië."

   

  "We moeten elke tegenstander serieus nemen. Na het verlies tegen Engeland zal Tunesië tegen ons zeker iets willen halen."

  "Met Kompany en Vermaelen komt het wel goed"

  Voor Roberto Martinez is Nacer Chadli een man voor de flanken. "Ik ben altijd klaar om de ploeg te helpen. Ik heb geen voorkeur voor lichts of rechts. Ik heb al op beide posities gespeeld en voel me goed op beide flanken", vertelt hij.

   

  "Het klopt dat het geen gemakkelijke rol is. Op die positie is het moeilijk om het evenwicht te vinden tussen aanvallen en verdedigen. In balbezit moet je hoog staan en bij balverlies moet je meteen terug zijn. Je moet veel anticiperen en slim zijn."

   

  "Kompany en Vermaelen? Zij evolueren positief. Hopelijk kunnen ze snel aansluiten bij de groep. Ik denk dat het wel goed komt."

  "Bocelli om tot rust te komen"

  Aan Ruben Van Gucht deed Nacer Chadli ook nog een verrassende ontboezeming. "Ik hou van Andrea Bocelli. Met zijn muziek kan ik goed tot rust komen. Ik luister ook graag R 'n' B en andere genres, maar om tot rust te komen, luister ik liever Bocelli dan Drake of 50 Cent."

   

  "Of ik dat ook opzet in de kleedkamer? Ik denk niet dat er dan veel jongens zouden meeluisteren (lacht)."