• home
 • video
 • pas verschenen

  Knappe IJslander Gislason is plots hot in Zuid-Amerika

  Rurik Gislason

  Rurik Gislason

  De Instagram-account van Rurik Gislason is ontploft. Dat heeft de IJslandse WK-ganger niet te danken aan zijn invalbeurt tegen Argentinië, maar aan enkele Zuid-Amerikaanse influencers.

  Rurik Gislason mocht tegen Argentinië een halfuurtje opdraven en viel bij de vrouwelijke voetbalfans vooral op door zijn looks. De Braziliaanse actrice Gabriela Lopes vroeg zich op haar Instagram-pagina luidop af hoe iemand zo knap kon zijn en ook de Argentijnse actrice Gimena Accardi deed haar duit in het zakje.

   

  Het gevolg liet niet lang op zich wachten: de Instagram-account van Gislason explodeerde. Voor het WK telde de IJslander, die bij de Duitse tweedeklasser Sandhausen speelt, zo'n 30.000 volgers op Instagram. Intussen zit hij al aan bijna 550.000 volgelingen.