• home
 • video
 • pas verschenen

  Breuk tussen Edmilson en Standard in de maak? "Geen simpele situatie"

  Junior Edmilson.

  Junior Edmilson maakte indruk tijdens de play-offs.

  Aast Junior Edmilson (23) op een vertrek bij Standard? De winger, een van de uitblinkers in de play-offs, is voorlopig nog niet opgedaagd op Sclessin na zijn vakantie. "Ik hoop dat we een oplossing vinden, want ik heb echt zin om met hem te werken", vertelt coach Michel Preud'homme.

  Michel Preud'homme werd vandaag voorgesteld bij Standard, maar de nieuwe T1 moet bij zijn terugkeer meteen een brandje blussen. Junior Edmilson lijkt voorlopig weinig zin te hebben in een nieuwe jaargang bij Standard, want de aanvaller heeft zijn kat gestuurd naar de medische testen.

   

  "Junior is nog niet op de club geweest, terwijl hij wel al hier had moeten zijn", legt Preud'homme uit. "Hij heeft aan het bestuur een extra weekje vakantie gevraagd, maar dat werd geweigerd. Er is geen reden toe."

   

  "Ik hoop dat we het probleem bij zijn terugkomst kunnen oplossen, want ik kijk er echt naar uit om met hem samen te werken. We beseffen dat dit geen eenvoudige situatie is. Junior heeft enorm veel potentieel."

   

  "Onze club wil hem langer hier houden. Ik heb enkele weken geleden met hem gesproken en hij stond positief tegenover komend seizoen in het shirt van Standard."

   

  Edmilson lijkt dus aan te sturen op een transfer. "Het is onze rol om de spelers te laten inzien dat ze op het juiste moment moeten wachten om te vertrekken."

  Intussen op de luchthaven van Zaventem: Edmilson is klaar voor een nieuwe trip