• home
 • video
 • pas verschenen

  Gent-verdediger waarschuwt: "We willen België pijn doen"

  Dylan Bronn

  Dylan Bronn

  AA Gent-verdediger Dylan Bronn speelde met Tunesië een sterke partij tegen Engeland, dat wel won dankzij de late goal van Harry Kane. "We zullen tegen België met nog meer vastberadenheid op het veld komen", zegt Bronn.

  "Geen speciale match omdat ik in België voetbal"

  Tunesië is zaterdag de volgende tegenstander van de Belgen. Dylan Bronn vreest de Rode Duivels niet. "We beginnen met de intentie om de Belgen pijn te doen en we geloven in onze kwaliteiten", vertelt Bronn aan Sporza.

   

  "Tegen Engeland hebben we mooie dingen laten zien. We zullen met vertrouwen op het veld komen en met nog meer vastberadenheid."

   

  Bronn is een speler van AA Gent. "Maar voor mij is dit geen speciale match omdat ik in België voetbal. Op een WK is elke wedstrijd bijzonder. Ik focus op mijn land en houd geen rekening met de tegenstander. We willen het zo goed mogelijk doen."

  Maguire: "We gaan voor groepswinst"

  In de laatste groepsmatch krijgen de Rode Duivels Engeland voorgeschoteld. Wat vond de Engelsman Harry Maguire van de prestatie van de Belgen tegen Panama? "Ik heb niet de volledige match gezien, maar ik heb gehoord dat de tweede helft beter was", zegt de verdediger van Leicester City.

   

  "Belgie heeft een topploeg, dat weten we. Het wordt boeiend om tegen hen te spelen. Dat de beste ploeg mag winnen."

   

  Sommige waarnemers merkten al op dat het misschien interessanter is om 2e te worden in de groep. "Ik heb dat ook gehoord, maar op het WK wil je gewoon je groep winnen. Daar zullen we ongetwijfeld voor gaan. We willen matchen winnen, momentum opbouwen en dat meenemen naar de volgende ronde."