Ga naar de inhoud

meest recent

      VIDEO: Neymar verlaat trekkebenend de training

       di 19 juni 2018 17:24
      Neymar verlaat de training.
      Neymar verlaat de training.

      De Braziliaanse sterspeler Neymar heeft dinsdag na een kwartiertje de training verlaten. De aanvaller van PSG zocht zichtbaar trekkebenend de coulissen op.

      Neymar miste de laatste maanden in de competitie bij PSG met een breukje in zijn voet en raakte maar ternauwernood fit voor het WK. In de eerste groepsmatch tegen Zwitserland kon hij geen potten breken en na de wedstrijd was duidelijk te zien hoe hij hinkte.

       

      Gisteren, de dag na de wedstrijd, liet Neymar de training aan zich voorbijgaan en ook vandaag stond hij nauwelijks op het trainingsveld. Al na een kwartiertje zocht hij samen met de ploegdokter de kleedkamer op. Opnieuw was duidelijk te zien hoe Neymar trekkebeende.

       

      "Hij had last van al de trappen die hij geïncasseerd heeft tegen de Zwitsers. Hij voelde wat pijn en dus is hij naar de kinesist gegaan. Woensdag zal hij normaal meetrainen", klinkt het in het Braziliaanse kamp.

      Neymar moet vroegtijdig de training verlaten

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Neymar hinkte ook al na de wedstrijd

      Neymar heeft wel zijn blonde lokken laten kortwieken