• home
 • video
 • pas verschenen

  Eerste training Ferrera bij Waasland-Beveren: "Heb er een goed gevoel bij"

  De coach hield meteen een eerste pittige sessie

  Ferrera is begonnen aan zijn nieuwe uitdaging

  Yannick Ferrera heeft zijn eerste training als kersvers coach van Waasland-Beveren achter de rug. "Dit geeft een goed gevoel", liet hij na afloop weten.

  Zo'n 22 spelers tekenden present voor de eerste trainingssessie. Op het veld verschenen een pak nieuwe namen. Waasland-Beveren was al zeer actief op de transfermarkt en trok reeds elf nieuwe namen aan. 

  "Mijn team moet voor elke meter grond vechten"

  "Hier staat een compleet nieuwe ploeg op de mat. Ook voor mij is het nieuw hier", aldus Ferrera. "Ik heb er alvast een goed gevoel bij. Hopelijk past iedereen zich snel aan. Ik kan dan ook niet zeggen dat we een team hebben dat kan strijden voor een plek in de top zes. We kunnen niet anders dan ons best doen."

  Wat verwacht Ferrera van zijn spelers dit seizoen? "Ik wil dat mijn team voor elke meter grond vecht. We gaan de tegenstander niet gerust laten indien zij in balbezit zijn. Wij willen zelf iets creëren en mooi voetbal brengen als we aan de bal zijn. Maar dat alles zal tijd vergen."